foto

Quinn Lipton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 La La Land
2014 Jersey Boys
2011 Mupeti

TV seriály

2015 Šílená bejvalka (TV seriál)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2010 Na parket! (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Glee (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
Sonoma (S02E10)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)

Producentská filmografie

TV pořady

2005 Dancing with the Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky