foto

Katie Boland

  • nar. 14.2.1988 (32 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Bet
2019 Hunter's Moon
2018 Never Saw It Coming
Čekání na pomstu (TV film)
2017 Cardinals
Lolz-Ita
Love of My Life
2016 Joseph and Mary
Renaissance
2015 Born to be Blue
Christmas Incorporated (TV film)
Dennis
People Hold On
2014 Fall
2013 Ferocious
Gerontofilie
Sex po dětech
Vražedné vztahy (TV film)
2012 Mistr
2010 Die
Jak se točí film
Národ snílků
2009 Dancing Trees
Dej šanci lásce (TV film)
2008 Growing Op
Obdiv
2007 Vzkaz (TV film)
2006 Mount Pleasant
Výjimečné ženy (TV film)
2005 Nebezpečné probuzení (TV film)
Shania (TV film)
2004 Ztracený domov
2003 Guest Room
2000 Láska na první pohled (TV film)
1999 Láska až za hrob (TV film)
Případ Ellie Neslerové
The Life Before This
Zaujmi pózu
1997 Třetí dvojče (TV film)

TV seriály

2018 Night Owl (TV seriál)
2015 Království (TV seriál)
Štěstí se obrací (S02E18)
Motiv (TV seriál)
Nejlepší nepřátelé (S03E09)
2014 Království (TV seriál)
Královská krev (S01E12)
Inkvizice (S01E11)
Za krále a za vlast (S01E09)
2013 Darknet (TV seriál)
Království (TV seriál)
Osudné (S01E08)
Srdce a rozum (S01E04)
Hadi v zahradě (S01E02)
další epizody (4)
Long Story, Short (TV seriál)
2011 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Hlasy (S04E10)
2005 Terminal City (TV seriál)
2002 Salem Witch Trials (TV seriál)
2000 In a Heartbeat (TV seriál)
The Zack Files (TV seriál)
1998 Noddy (TV seriál)

Dokumentární

2014 Unknown Star

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Lolz-Ita

TV seriály

2013 Long Story, Short (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Lolz-Ita

Producentská filmografie

Filmy

2016 Renaissance

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky