foto

Hana Sršňová

  • nar. 31.5.1965 (52 let)
    Trutnov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Svatba na bitevním poli
2006 Jak se krotí krokodýli
1996 Ceremoniář
1995 Rukama nevinnosti (TV film)
1992 Zítra to spustíme (TV film)
1988 Poutníci

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Konec dobrý, všechno dobré (S02E16)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nezhasínej! (S02E37)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Den blbec (S02E19)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
Případ konstruktivní pesimistky (E10)
1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)

Dokumentární

2010 13. komnata Romana Štolpy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace