foto

Hana Sršňová

  • nar. 31.5.1965 (55 let)
    Trutnov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Past (TV film)
2008 Svatba na bitevním poli
2006 Jak se krotí krokodýli
1996 Ceremoniář
1995 Rukama nevinnosti (TV film)
1992 Zítra to spustíme (TV film)
1988 Poutníci

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Aféra s dolarem (S02E07)
Pokažený dítě (S02E04)
Rodinná idyla (S02E01)
další epizody (5)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Tajemství (S01E20)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Konec dobrý, všechno dobré (S02E16)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
Výročí (E01)
Černá sanitka (TV seriál)
Černá sanitka (E15)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nezhasínej! (S02E37)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Den blbec (S02E19)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
Případ konstruktivní pesimistky (E10)
1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)

Dokumentární

2010 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Romana Štolpy (S05E35)

Hudební videoklipy

2017 Adam Ďurica - Navzájom (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky