foto

Dyson Lovell

  • nar. 28.8.1937 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2003 Lev v zimě (TV film)
2002 Trosečníci (TV film)
2000 Don Quijote (TV film)
Iásón a argonauti (TV film)
Tisíc a jedna noc (TV film)
1999 Alenka v říši divů (TV film)
Kleopatra (TV film)
Vánoční koleda (TV film)
1998 Merlin (TV film)
1997 Odysseus (TV film)
1996 Jana Eyrová
1994 Shledání (TV film)
1990 Hamlet
1981 Endless Love
1979 Šampion
1972 Bratr Slunce, sestra Luna

TV seriály

2008 Comanche Moon (TV seriál)
2001 Nekonečný svět (TV seriál)
1993 Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
1989 Osamělá holubice (TV seriál)
Návrat (E04)
Pláně (E03)
Na cestě (E02)
další epizody (4)

Herecká filmografie

Filmy

1968 Romeo a Julie
1966 Zvětšenina
1964 Hamlet at Elsinore (TV film)

TV seriály

1967 Vanity Fair (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
Případy komisaře Gideona (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky