Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před časem byl na obrazovce České televize uveden čtyřdílný westernový seriál "Osamělá Holubice". Jeho úspěch, včetně ocenění Zlatým globem za nejlepší seriál roku, podnítil tvůrce k natočení dalšího - volného pokračování, které tentokráte nese název "Návrat do Osamělé Holubice" . V malém městečku uprostřed Texasu, zvaném Osamělá Holubice, jsme poznali dva přátele hraničáře, kteří se vydali na cestu dva a půl tisíce mil dlouhou. Po čtyři podvečery se teď opět vrátíme mezi pravé muže amerického Západu,honáky i zloděje koní. Hlavní hrdinové se totiž opět vydávají na dalekou cestu napříč prérií, aby jí hnali stádo divokých mustangů přes Nebrasku až do Montany. V jedné z hlavních rolích - v postavě kapitána Calla uvidíme tentokráte Johna Voighta (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Idaho 

všechny recenze uživatele

Návrat do Osamělé Holubice je volným pokračováním známeho seriálu podle skvělé literárni předlohy. Bohužel je to již jen slabý odvar. Děj je vcelku o ničem a krajina je krásná a ptáčkové zpívají a divák se nudí. Osamělá Holubice je hlavně název osady v Texasu a v seriálu se do ní bohužel nikdo nevrací. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemný, aj keď dosť "feelingový" seriál v štýle novších westernov (Mladé pušky, Rýchlejší ako smrť). Príjemní herci skvelá zvučka a zaujímavé postavy - to je všetko, čo potrebujem na sobotné popoludnie. S pôvodnými pomerne drsnými filmami Lonesome Dove to má pramálo spoločné, ale zato je tu humor a romantika. Spočiatku limonádové časti postupne striedajú drsnejšie a realistické diely... ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama