foto

James Ellroy

  • nar. 4.3.1948 (72 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2021 The Big Nowhere - kniha
2020 White Jazz - kniha
2009 Sunfax Territory - kniha
2006 Černá Dahlia - kniha
2003 L.A. Confidential (TV film) - kniha
2002 Stay Clean - kniha
1998 Brownovo Requiem - kniha
1997 L. A. - Přísně tajné - kniha
1988 Polda - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Policejní divize Rampart
2008 Street Kings
2003 L.A. Okrsek 187 (TV film)

Dokumentární

2005 James Ellroy Uncensored

Herecká filmografie

Filmy

2002 Stay Clean
2000 Skvělí chlapi

Dokumentární

2015 Los Angeles : Cité du Film Noir (TV film)
2011 LA: Město démonů (TV seriál)
2006 James Ellroy: American Dog
Murder by the Book (TV seriál)
Shadows of Suspense
2005 James Ellroy Uncensored
2004 Bazaar Bizarre
2003 Das Bus
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2008 La grande librairie (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 Che tempo che fa (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Le cercle de minuit (TV pořad)