foto

Laura Cerón

  • nar. 28.9.1964 (53 let)
    Elgin, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Laura Cerón se narodila 28. Září 1964 v Mexico City v Mexiku. Nejvíce je známá ze seriálu POHOTOVOST (1994) kde hraje Chuny Marquezovou. V deseti letech se přestěhovala do Spojených států do města Elgin v Illinois. Je třetí nejstarší dítě z dvou bratrů a tří sester. Již na střední škole se věnovala herectví, když hrála v divadle. Po ukončení střední školy začala navštěvovat Latino Chicago Divadelní společnost a stala se jednou z jejich předních hereček. Účinkovala v desítkách divadelních her včetně Each Day Dies With Sleep, Heroes And Saints a Federica Garcii Lorcase Once Five Years Pass.

Její první filmová zkušenost je ve filmu THE PUBLIC EYE z roku 1992 kde hrála společně s Joem Pescim. Následovala malá role ve filmu LOSING ISAIAH (1995). Po tom co hrála ve filmu MISSING PERSONS (1993) z ABC, se připojila do úspěšného seriálu POHOTOVOST (1994) v roce 1995 při konci první sezóny a hrála zde až do finální epizody do roku 2009.

Honza "Listeroman" Göth

Herecká filmografie

Filmy

2012 California Winter
2009 Bravo Girls: Bojovat až do konce
Passenger Side
Political Disasters
2008 Oh Baby!
2007 Křižovatka osudu
MaNiC
2006 Broken Circle
2004 Mistr zločinu
2002 King Rikki
2000 Details
1996 Big Squeeze, The
1995 Ztracený Izaiáš
1992 Bdělé oko veřejnosti

TV seriály

2017 Shameless (TV seriál)
The (Mis)Education of Liam Fergus Beircheart Gallagher (S08E05)
2016 Shameless (TV seriál)
Ouroboros (S07E09)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrtelná doložka (S08E09)
Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
Je mi fajn (S15E21)
Změna rovnováhy (S15E20)
další epizody (9)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Další čtvrtek v okresní (S15E03)
Život po smrti (S15E01)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2003 Luis (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
The Brothers Garcia (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Díra v srdci (S04E22)
Nechte malé děti (S04E21)
O lítosti minulé a strachu budoucím (S04E20)
další epizody (11)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
Hříčky přírody (S04E08)
další epizody (18)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Vánoční bezdomovci (S03E10)
Union Station (S03E08)
Bez mozku to nejde (S03E07)
další epizody (15)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
Tyhle dny (S02E06)
Jaký život (S02E04)
další epizody (6)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace