foto

Odine Johne

  • nar. 21.3.1987 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Erzgebirgskrimi - Tödlicher Akkord (TV film)
Tatort - Die goldene Zeit (TV film)
2019 Kopfplatzen
2018 Marie Brand und der schwarze Tag (TV film)
Nixen
2017 Der unsichtbare Film (studentský film)
Tatort - Goldbach (TV film)
Tatort - Land in dieser Zeit (TV film)
2016 5 Frauen
Agnes
Mayday Relay (studentský film)
2015 Bewährung
Hit the Road Gunnar
2014 Jack
Nocebo
Nordland
2013 Die rechte Hand (studentský film)
2011 E.+U.
Weisst du eigentlich dass ganz viele Blumen blühen im Park
2009 Polizeiruf 110 - Der Tod und das Mädchen (TV film)
Unverwundbar
2008 Bratříček a sestřička (TV film)
Náš vůdce
2007 Wie verführ' ich meinen Ehemann (TV film)

TV seriály

2019 Vraždy na severu (TV seriál)
Gefangen (S06E07)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Chinesische Licht (S18E13)
2017 Berlínská mise (TV seriál)
Přímo do srdce (S02E03)
Kriminalista (TV seriál)
Dívka ve stínu (S12E05)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Schutzlos (S16E07)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Yachtsaison (S06E14)
2007 Post Mortem (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Tigerenten Club (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky