foto

Odine Johne

  • nar. 21.3.1987 (32 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Marie Brand und der schwarze Tag (TV film)
Nixen
2017 Der unsichtbare Film (studentský film)
Tatort - Goldbach (TV film)
Tatort - Land in dieser Zeit (TV film)
2016 5 Frauen
Agnes
Mayday Relay (studentský film)
2015 Bewährung
2014 Jack
Nocebo
Nordland
2013 Die rechte Hand (studentský film)
2011 E.+U.
2009 Polizeiruf 110 - Der Tod und das Mädchen (TV film)
Unverwundbar
2008 Bratříček a sestřička (TV film)
Náš vůdce
2007 Wie verführ' ich meinen Ehemann (TV film)

TV seriály

2017 Berlínská mise (TV seriál)
Přímo do srdce (S02E03)
Kriminalista (TV seriál)
Dívka ve stínu (S12E05)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Post Mortem (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

TV pořady

1996 Tigerenten Club (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace