foto

Jim McQueen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1987 Magic of David Copperfield IX: Escape from Alcatraz, The (TV film)
1986 Magic of David Copperfield VIII: Walking Through the Great Wall of China, The (TV film)

TV seriály

2010 Královská dvojčata (TV seriál)
2009 T-Rex Express (TV seriál)
2008 Sid, dítě vědy (TV seriál)
2003 Eve (TV seriál)
1999 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Finale: Part 2 (S06E22)
The Finale: Part 1 (S06E21)
The Baby Shower (S06E20)
další epizody (12)
1998 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Hanukkah Story (S06E10)
Oh, Say, Can You Ski? (S06E09)
Making Whoopi (S06E08)
další epizody (22)
1997 Chůva k pohledání (TV seriál)
From Flushing with Love (S05E10)
Educating Fran (S05E09)
Fair Weather Fran (S05E08)
další epizody (25)
1996 Moesha (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Hurricane Fran (S04E11)
The Car Show (S04E10)
Tattoo (S04E09)
další epizody (24)
1995 Chůva k pohledání (TV seriál)
An Offer She Can't Refuse (S03E13)
The Kibbutz (S03E12)
The Unkindest Gift (S03E11)
další epizody (25)
1994 Chůva k pohledání (TV seriál)
I've Got a Secret (S02E14)
The Strike (S02E13)
Take Back Your Mink (S02E12)
další epizody (27)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
Personal Business (S01E09)
Christmas Episode (S01E08)
Imaginary Friend (S01E07)
další epizody (9)
1992 Fresh Prince (TV seriál)
Striptýz pro dva (S02E24)
Buď dnes večer mou láskou (S02E23)
Touha po pozornosti (S02E21)
další epizody (10)
1991 Fresh Prince (TV seriál)
Veselé Vánoce (S02E13)
Něco za nic (S02E12)
Byl to sluha (S02E11)
další epizody (21)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Vánoce (S01E15)
Smolný den (S01E14)
Pomsta (S01E13)
další epizody (14)
1988 Day by Day (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1986 You Again? (TV seriál)

TV pořady

1998 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
1984 The American Film Institute Salute to Lillian Gish (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky