foto

Adriana Lima

  • nar. 12.6.1981 (36 let)
    Salvador, Bahia, Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Debbie a její parťačky
2001 The Hire: The Follow

TV seriály

2013 The Crazy Ones (TV seriál)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nervy (S03E10)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)

Dokumentární

2015 Victoria's Secret Fashion Show (TV film)

TV pořady

2017 Victoria's Secret Show 2017 (TV pořad)
2016 Victoria's Secret Fashion Show (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Victoria's Secret Fashion Show (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
Victoria's Secret Fashion Show (TV pořad)
2012 Victoria's Secret Fashion Show, The (TV pořad)
2010 Victoria's Secret Fashion Show, The (TV pořad)
2008 Victoria's Secret Fashion Show, The (TV pořad)
2007 Guys Choice (TV pořad)
Morning Show with Mike & Juliet, The (TV pořad)
Victoria's Secret Fashion Show, The (TV pořad)
2006 Sexy celebrity (TV pořad)
The Victoria's Secret Fashion Show (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 Victoria's Secret Fashion Show, The (TV pořad)
2002 Victoria's Secret Fashion Show, The (TV pořad)
2001 Victoria's Secret Fashion Show, The (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace