foto

Adriana Lima

  • nar. 12.6.1981 (39 let)
    Salvador, Bahia, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Debbie a její parťačky
2001 The Hire: The Follow

TV seriály

2013 The Crazy Ones (TV seriál)
Models Love Magic (E10)
2011 Love Advent (TV seriál)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nervy (S03E10)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)

Hudební videoklipy

2002 Lenny Kravitz - Yesterday Is Gone (hudební videoklip)

Host

Fanoušci tvůrce