foto

Caroline Catz

  • nar. 1970
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Takové krásné šaty
2017 Cupidity
2016 ChickLit
2015 Rosamunde Pilcher: Dokonalý život (TV film)
2012 Já, Anna
2010 Slečna Marplová: Modrá pelargonie (TV film)
2009 Radio Mania: An Abandoned Work
2004 In Denial of Murder (TV film)
2003 Real Men (TV film)
1996 China
Merchant of Venice, The (TV film)
1994 Curious, The
Look Me in the Eye (TV film)

TV seriály

2017 Doktor Martin (TV seriál)
Všechny moje strasti (S08E08)
Veslařská píseň (S08E07)
Hrdina proti své vůli (S08E06)
další epizody (8)
2016 I Want My Wife Back (TV seriál)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Doktor je pryč (S07E08)
Činy, ne slova (S07E07)
Děti těch druhých (S07E06)
další epizody (7)
2013 Doktor Martin (TV seriál)
Odlet (S06E08)
Matčina péče (S06E07)
Škodlivé vlivy (S06E06)
další epizody (8)
2012 Inspektor Banks (TV seriál)
Nevinné hroby - 2. část (S02E06)
Nevinné hroby - 1. část (S02E05)
I mrtví mají své sny - 2. část (S02E04)
další epizody (4)
2011 Doktor Martin (TV seriál)
Až do smrti (S05E08)
Kočky a žraloci (S05E07)
Nenech mě odejít (S05E06)
další epizody (8)
2009 Doktor Martin (TV seriál)
Špatné loučení (S04E08)
Nerušit (S04E07)
Porodní krize (S04E06)
další epizody (8)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S03E07)
Jen my dvě (S03E06)
Rozejít se je těžké (S03E05)
další epizody (7)
2005 Doktor Martin (TV seriál)
Návrat ztraceného otce (S02E09)
Šalebná láska (S02E08)
Cesta z lesa (S02E07)
další epizody (9)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Zlá krev (S01E06)
Bolavé srdce (S01E05)
Malá velká veverka (S01E04)
další epizody (6)
Vraždy na předměstí (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
Moving Story (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2019 Inside Europe: 10 Years of Turmoil (TV seriál) - vyp.
2017 Should We Go to Mars? (TV film) - vyp.
2016 The Conspiracy Files: Who Shot Down MH17? (TV film) - vyp.
2007 Windscale: Britain's Biggest Nuclear Disaster (TV film) - vyp.
1990 Cutting Edge (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace