Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin i Pauline jsou překvapeni množstvím pacientů, kteří poslední den čekají před ordinací. Série nejrůznějších nehod však doktorův odchod neustále odsouvá. Komplikuje se i Louisin porod, neboť taxikář cestou do nemocnice zkolabuje. Martin všechno zachrání, ale při pohledu na svého čerstvě narozeného syna začne váhat, zda má opravdu z vesnice odejít. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkné zakončení čtvrté série. I když ten porod... já jako vím, že ten seriál je sluníčkový a ne naturalistický... vždyť i to roční období je tam pořád jen jedno a snad nikdy nebylo jinak, než slunečno... ale nakonec jsem se musela u toho čisťounkého růžolícího miminka a perfektně upravené, svěží Louisy pousmát. Taky mě překvapilo, že zrovna Martin se bojí držet dítě, když jindy si poradí naprosto se vším a sám i jedno dítě odrodil. ,,No není krásný?" ,,Má šišatou hlavu." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jsem trochu bojoval s tím, jestli hodnotit za dvě nebo za tři hvězdičky. Epizoda mi připadala přecpaná událostmi a potřebovala by trochu ubrat, což je vtipné, když si člověk uvědomí, že spousta dílů čtvrté série potřebovala na ději spíše přidat. Doktor mě každopádně potěšil svou tradiční schopností vcítit se do situace pacientů i svými suchými konstatováními. Takže nakonec 3*. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama