foto

Jean-Pierre Sinapi

  • nar. 1949
    Cahors, Lot, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Une vie française (TV film)
2006 Vive la bombe! (TV film)
2000 Nationale 7
1989 Vlak z Vídně (TV film)
1987 Bocetta revient de guerre
La reine de la jungle (TV film)

TV seriály

1993 Maigret (TV seriál)
Maigret a muž z lavičky (E10)
1989 Cycle Simenon (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Une vie française (TV film)
2009 Maîtresse du président, La (TV film)
2007 L'Affaire Ben Barka (TV film)
2006 Vive la bombe! (TV film)
2005 Práce na farmě
2003 Beaux jours, Les (TV film)
2002 Život mě zabíjí
2000 Contre la montre (TV film)
Nationale 7
1987 Bocetta revient de guerre

TV seriály

2013 Doc Martin (TV seriál)
Blackout (S03E04)
La belle de Port-Garrec (S03E03)
La Grande Épidémie (S03E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky