foto

Helen Grace

  • nar. 20.8.1971 (48 let)
    Watford, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Obscenita - Příběh Mary Whitehouseové (TV film)
2003 Hello, Friend
Watermelon (TV film)
2002 Zabij mě něžně
2000 Zlaťák
1999 Passion Killers (TV film)

TV seriály

2015 Hetty Feather (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 Love Soup (TV seriál)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Špatné zprávy (S07E02)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
2000 Doctors (TV seriál)
Hearts and Bones (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt lorda Edgwara (S07E02)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 Roger Roger (TV seriál)
1997 The Vanishing Man (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2004 Bad Girls: Most Wanted (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky