Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náhodné setkání půvabné Alice s tajemným Adamem skončilo zcela klasicky. V posteli. To co Alice považuje za unáhlený flirt, přerůstá ve spalující vášeň a citové pouto k muži o jehož životě neví vůbec nic. Pod maskou pozorného partnera skrývá Adam, vrcholový horolezec a vynalézavý milenec, svou druhou tvář. A z jeho minulosti teď přichází hrozba ohrožující Alici. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

ti88na 

všechny recenze uživatele

Úplne priemerný thriller, ktorého zápletka už bola veľmi veľa krát spracovaná v podobných filmoch prevažne kanadskej produkcie. Tento zachraňuje celkom dobré herecké výkony hlavných predstaviteľov a aj to, že film nie je vyslovene nudný a v podstate sa dočkáte konca bez toho, aby ste mali pocit, že film pozeráte 3 hodiny. Neviem prečo ale nezdieľam príliš sympatií k herečke Heather Graham, a tak je tomu aj v tejto snímke, hoci podala celkom slušný výkon aj keď pri tom musí byť nahá. Joseph Fiennes je už iná šálka kávy a hoci tu podal iba priemerný výkona, úplne to stačilo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Heather Graham naštěstí ví jak mě přinutit dát vyšší hodnocení než bych dal samotnýmu filmu a tak dávám průměr, ale jinak se jedná o dost tuctovou záležitost s takovým tim jasným zvratem, kterej naprosto a totálně bije do očí jak běloch v zimbabwe v chatrči. Ale Heather to prostě ošéfovala, takže na nižší hodnocení si musim nechat zajít huť ()

Reklama

NikaIn 

všechny recenze uživatele

Najskor som dala iba jednu hviezdicku a potom som to zmenila na dve,lebo som si spomenula,ze zaciatok filmu sa tvaril slubne a aj pociatocne iskrenie medzi hlavnymi postavami bolo celkom uveritelne a drazdive,ale zial netrvalo to dlho a film sa zmenil zo slubneho erotickeho thrileru na nejaky nudny krimi thriler.Nudaaaa,dialogi nudne,herecke vykony nudne,dej nudny,cele zle.Prva stvrtina filmu fajn dalo sa a zvysok zbytocne strateny cas. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nefunkčné hádam vo všetkých rovinách. Možno ešte tá Doylová úvodná téma a prsia Heather Graham. Inak je to absolútne zbytočný film. Bez napätia, bez poriadnej drámy a tiež bez výraznejších citových prepojení medzi postavami. Hra na mačku a myš sa nekoná a celé to veľmi rýchlo zbehne do tupučkého televízneho "thrilleru". Ale presah takmer nulový. Na to aký je pre mňa Kaige Chen režisér sa jedná o neuveriteľne zlý krok vedľa. A posledných pár minút aj výslednú pointu som doslova pretrpel. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Heather Graham sice v tomto filmu vypadá jako naivní prosťáčka, která se nechá vtáhnout do ehm zajímavých hrátek (hlavně pro mužské oko), ale ty sexuální a některé dost zvrhlé scény si viditelně užívala a diváci společně s ní – no nejvíc samozřejmě Joseph Fiennes. Příběh samotný nám místy nabídne vcelku dobré atmosférické momenty, ale najde se tu i dost nudné „vaty“ okolo. Každopádně jsem se tady nechal inspirovat používáním stuhy…Bylo ale viditelné, že ač se tvůrci z toho snažili udělat nezapomenutelný thriller ve stylu Základní instinkt – tak nezapomenutelné tu jsou jenom ty erotické hrátky a svlečená Heather Graham. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • V čase cca 0:10:33 má Alice (Heather Graham) odhalená ňadra. V následujícím záběru jsou ovšem ňadra zahalená. (PatrikP4)

Reklama

Reklama