foto

Tonea Stewart

  • nar. 3.2.1947 (73 let)
    Greenwood, Mississippi, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 It's Time
2019 Just Mercy
2018 Come Sunday
The Golden Voices
2017 Girls Trip
Stejně tak jiný jako já
2016 Hollarovi
2015 American Hero
2010 Křivé obvinění (TV film)
Šťastný los
2009 Mississippi Damned
2008 Racing for Time (TV film)
2007 Have Dreams, Will Travel
Love... & Other 4 Letter Words
2005 Constellation
2003 Příběh lásky
Rose's
2002 Baby of the Family
Rosa Parks Story, The (TV film)
2001 Krysy
1998 Rodina matky Flory (TV film)
1997 My Stepson, My Lover (TV film)
1996 Čas zabíjet
1995 Dokonalá švagrová (TV film)
Gramps (TV film)
1994 Dovolená bez návratu (TV film)
Jednou o Vánocích (TV film)
Passion for Justice: The Hazel Brannon Smith Story, A (TV film)
1993 Lupiči těl
1991 Neškodná lež (TV film)
Skvělý život
1990 Caroline? (TV film)
1989 Unconquered (TV film)
1988 Hořící Mississippi
1987 Courtship
1981 Don't Look Back: The Story of Leroy 'Satchel' Paige (TV film)
Mistress of Paradise (TV film)
1979 I Know Why the Caged Bird Sings (TV film)
1978 Roll of Thunder, Hear My Cry (TV film)
1977 Minstrel Man (TV film)
1976 Nightmare in Badham County (TV film)

TV seriály

2017 Tales (TV seriál)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Žertíky s nemrtvými (S03E04)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Ztracen v pustině (S05E16)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Rise to the Occasion (S08E10)
1997 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Případ LaRue (S05E20)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky