foto

Hampton Fancher

  • nar. 18.7.1938 (79 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1978 Poslední správný chlap (TV film)
1976 Survival
1975 Okno do nebe
1974 Get Christie Love! (TV film)
Stranger Who Looks Like Me, The (TV film)
1973 Of Men and Women (TV film)
1970 Mir hat es immer Spaß gemacht
1962 Římské dobrodružství
1961 Parrish
1958 The Brain Eaters

TV seriály

1975 Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Monroes, The (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)

Dokumentární

2017 Escapes
2014 Real History of Science Fiction, The (TV seriál)
2007 Deck-A-Rep: The True Nature of Rick Deckard
Sacrificial Sheep: The Novel vs. the Film

Režijní filmografie

Filmy

1999 The Minus Man
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace