foto

Brooks Darnell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Let's Meet Again on Christmas Eve (TV film)
2019 A Christmas Miracle (TV film)
2016 All Yours (TV film)
2012 Total Recall

TV seriály

2017 The New Edition Story (TV seriál)
2016 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Význam oběti (S09E04)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Where in the World Is Carmen Vega (S01E13)
2010 Nikita (TV seriál)
The Guardian (S01E05)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2011 Nic osobního (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky