foto

Wendy Craig

  • nar. 20.6.1934 (84 let)
    Sacriston, Durham, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Slečna Marplová: Nekonečná noc (TV film)
2000 Butterflies Reunion Special (TV film)
1977 Joseph Andrews
1967 Just Like a Woman
Nikdy nezapomenu jeho jméno
1965 The Nanny
1963 British at Play, The (TV film)
Sluha
The Mind Benders
1962 Heart to Heart (TV film)
1959 Místo nahoře
1957 The Secret Place

TV seriály

2019 The Worst Witch (TV seriál)
Bad Magic (S03E07)
The Game (S03E06)
The Owl and the Pussycat (S03E05)
další epizody (7)
2018 Girlfriends (TV seriál)
2017 The Worst Witch (TV seriál)
The Worst Headmistress (S01E13)
Out of Bounds (S01E12)
The Mists of Time (S01E11)
další epizody (10)
Unforgotten (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 3 (S02E03)
Episode 1 (S02E01)
2016 Smrt v ráji (TV seriál)
Lost Identity (S05E05)
2009 Reggie Perrin (TV seriál)
2008 Harley Street (TV seriál)
2003 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2002 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrtelná bylina (S05E02)
2000 Doctors (TV seriál)
1993 Brighton Belles (TV seriál)
Comedy Playhouse (TV seriál)
1989 Laura and Disorder (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
1978 Butterflies (TV seriál)
1977 Jubilee (TV seriál)
1974 And Mother Makes Five (TV seriál)
1971 And Mother Makes Three (TV seriál)
1969 Frankie Howerd Show, The (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
Not in Front of the Children (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
R3 (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 The Plane Makers (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
Somerset Maugham Hour (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
Big Guns (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2002 Real Jane Austen, The (TV film)
1998 The Heaven and Earth Show (TV seriál)

TV pořady

2004 Ronnie Barker: A BAFTA Tribute (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace