foto

Johanna Klante

  • nar. 1976
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Loď snů: Japonsko (TV film)
2014 Nebezpečně blízko (TV film)
Rosamunde Pilcher: První nebo druhá (TV film)
2012 Engel der Gerechtigkeit - Brüder fürs Leben (TV film)
2011 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Kroatien (TV film)
Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische (TV film)
2010 Láska na Novém Zélandu (TV film)
Naše farma v Irsku: Milostný kolotoč (TV film)
Naše farma v Irsku: Nový život (TV film)
Naše farma v Irsku: Tajnosti (TV film)
Naše farma v Irsku: Záhada (TV film)
Černý les
2009 Naše farma v Irsku: Láska mého života (TV film)
Naše farma v Irsku: Žárlivost (TV film)
2008 Tatort - Seenot (TV film)
2007 Naše farma v Irsku (TV film)
Naše farma v Irsku: Nové časy (TV film)
2006 Tod einer Freundin (TV film)
2005 Herzlichen Glückwunsch (TV film)
2003 Befreite Zone
Eiskalte Freunde (TV film)
2002 Hannas Baby (TV film)
Polizeiruf 110 - Braut in Schwarz (TV film)
2001 1000 Meilen für die Liebe (TV film)
Amokfahrt zum Pazifik (TV film)
Das Geheimnis der Mittsommernacht (TV film)
Ein Vater zum Verlieben (TV film)
Mravnostní oddělení (TV film)
2000 Bonhoeffer: Agent of Grace
Loď snů - Seychely (TV film)
Raub der Sabinerinnen, Der (TV film)
1998 Mein Kind muß leben (TV film)
Sperling und das schlafende Mädchen (TV film)
Tatort - Am Ende der Welt (TV film)
1997 Der Todesbus (TV film)
Eine Herzensangelegenheit (TV film)
Leben in Angst (TV film)
1996 Die Nacht hat 17 Stunden (TV film)
Smrt v ráji (TV film)
1995 Frankie (TV film)
Schlaraffenland
1993 Wo das Herz zu Hause ist (TV film)
1992 Angst wird bleiben, Die (TV film)

TV seriály

2019 Rozmarné jaro (TV seriál)
Sand unter den Füßen (E22)
Das verlorene Mädchen (E21)
Lieb mich, wenn du kannst (E20)
další epizody (4)
2018 Daheim in den Bergen (TV seriál)
Liebesreigen (E02)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Na konci léta (E18)
Čas na zázraky (E17)
Čas na upřímnost (E15)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Nur Mut! (S21E16)
2017 Rozmarné jaro (TV seriál)
Životní poslání (E13)
Žít svůj sen (E12)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Moort (S15E01)
2016 Rozmarné jaro (TV seriál)
Dávné vzpomínky (E11)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Eiskalt erwischt (S19E21)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Abgestürzt (S01E26)
Kriminalista (TV seriál)
Malé krůčky (S10E06)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Hoffnungen (S01E04)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Schwesternkrieg (S02E02)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Sprung ins Nichts (S03E03)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Was zusammen gehört … (S12E18)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Schläfer (S06E03)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2005 Wilsberg (TV seriál)
Schuld und Sünde (E13)
2002 Charlotte Link (TV seriál)
Ctitel (E03)
1998 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und das fremde Mädchen (E12)
1996 Sperling (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky