foto

Melanie Haynes

  • nar. Cherokee, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Christmas Hotel (TV film)
The Road Home for Christmas (TV film)
2018 Antiquities
Chasing the Sun
My Christmas Inn (TV film)
Spider-Man: Paralelní světy
2017 Heartland
2015 A Country Called Home
2012 The Last Mark
1999 Tvář na zabití (TV film)
1998 Podvod (TV film)
1996 Slib daný Carolyn (TV film)
1991 Bez varování: Skutečný příběh Jamese Bradyho (TV film)
1990 Challenger (TV film)
1988 Save the Dog! (TV film)
1986 Adam: His Song Continues (TV film)
1983 Face of Rage, The (TV film)

TV seriály

2020 Odpojený Doug (TV seriál)
Bots for Dinner / It’s the Bot That Counts (E07)
Bot on the Farm / Bot-Cycle Built for Two (E06)
2019 Malý Sheldon (TV seriál)
Zlomené srdce a krokomonstrum (S02E21)
Temný případ (TV seriál)
The Big Never (S03E03)
2016 Průměrňákovi (TV seriál)
Papoušek v kleci (S07E12)
2014 Salem (TV seriál)
Our Own Private America (S01E07)

Dokumentární

2004 Isaac's Storm (TV film)
2000 Arrest & Trial (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky