foto

Julia Grimpe

  • nar. 27.11.1969 (51 let)
    Bremen, Bremen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mein Lover, sein Vater und ich (TV film)
2010 Rosamunde Pilcherová: Presumpce lásky (TV film)
1997 Tatort - Willkommen in Köln (TV film)
1994 Alles außer Mord - Der Name der Nelke (TV film)
1993 Bombe tickt, Die (TV film)
1990 Second Hand (TV film)

TV seriály

2017 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Jugendlieben (S03E37)
2011 Policie Hamburk (TV seriál)
Die Frau aus Ipanema (S05E23)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Schusslinie (S08E01)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Gefährlicher Chat (S03E20)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky