foto

Philip Arditti

  • nar. Ženeva, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Na jedné lodi
2016 Inferno
2015 Arrivals
As You Like It (divadelní záznam)
Dánská dívka
2014 Born of War
EXODUS: Bohové a králové
2013 Red 2
Zpívající ženy
2008 Happy-Go-Lucky

TV seriály

2018 Kiss Me First (TV seriál)
Friends Let Us Down (E04)
Off the Rails (E03)
Make It Stop (E02)
další epizody (4)
2017 Bílá princezna (TV seriál)
Old Curses (E08)
2016 The Missing (TV seriál)
The Turtle and the Stick (S02E02)
2015 Humans (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Spotless (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Tyran (TV seriál)
Mír pro Abudín (S02E12)
Boží vůle (S02E11)
2014 Ripper Street (TV seriál)
Ashes and Diamonds (S03E03)
Hra o trůny (TV seriál)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Věž (S01E05)
Borgia (TV seriál)
Čas sladkého toužení (S02E01)
2012 Above Suspicion: Silent Scream (TV seriál)
Son (TV seriál)
2010 Accused (TV seriál)
Pět dní (TV seriál)
Day 8 (S02E03)
Day 2 (S02E02)
Day 1 (S02E01)
2009 Father & Son (TV seriál)
2008 10 dní do války (TV seriál)
Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
Spooks: Code 9 (TV seriál)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace