foto

Giovanni Lombardo Radice

  • nar. 23.9.1954 (65 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Beyond Fury
Everybloody's End
House on the Edge of the Park Part II, The
2018 Lycanimator - vyp.
Rabbia furiosa: Er Canaro
2017 Una gita a Roma
2015 Mondo Holocausto!
The Three Sisters
Violent Shit: The Movie
2012 Infliction, The
2010 Day of Violence, A
2009 House of Flesh Mannequins
2007 Il nascondiglio
2006 Satan přichází
2003 Notte di Pasquino, La (TV film)
2002 Gangy New Yorku
Prendimi l'anima
2001 Honolulu Baby
2000 Biblické příběhy: Pavel z Tarsu (TV film)
Mezi nebem a zemí - Páter Pio (TV film)
1999 Carův kurýr (TV film)
1998 Věčná láska (TV film)
1992 Lidská skládačka
Ricky a Barabáš
1991 Sekta
1989 Svatyně
1988 Z rovnováhy
1987 Hrůza na jevišti
1986 Undici giorni, undici notti
1985 Zloději po dvaceti letech
1984 Impatto mortale
Majakowski (TV film)
Progetto Atlantide (TV film)
1983 Flipper (TV film)
1981 Ženy od hluboké řeky
1980 Apokalypsa kanibalů
La casa sperduta nel parco
Páter Thomas

TV seriály

2000 Don Matteo (TV seriál)
1987 Ostrov pokladů (TV seriál)
1985 Caccia al ladro d'autore (TV seriál)
1984 Nata d'amore (TV seriál)

Dokumentární

2019 Deodato Holocaust - a.z.
2018 All Eyes on Lenzi: The Life and Times of The Italian Exploitation Titan
2015 Banned Alive! The Rise and Fall of Italian Cannibal Movies
Eaten Alive! The Rise and Fall of the Italian Cannibal Film
2012 Celluloid Bloodbath: More Prevues from Hell
2010 Many Lives and Deaths of Giovanni Lombardo Radice, The
Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.
2002 'Cannibal Apocalypse' Redux