foto

Phyllis Davis

  • nar. 17.7.1940
    Port Arthur, Texas, USA
  • zem. 27.9.2013 (73 let)
    Henderson, Nevada, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Přepadení 2: Temné území
1994 Policajt v Beverly Hills III
Útěk do ráje
1990 Zbraně
1982 Wild Women of Chastity Gulch, The (TV film)
1981 Sizzle (TV film)
1978 Train Ride to Hollywood
1977 Choirboys, The
1975 Wives (TV film)
1973 Captive Women 3
Den delfína
Terminal Island
1970 Beyond the Valley of the Dolls
1969 The Big Bounce
1968 Live a Little, Love a Little
1966 Elvis Presley: Těžké se rozhodnout
Hollywood Deb Star Ball (TV film)
Prokristapána
The Last of the Secret Agents?
The Oscar
The Swinger

TV seriály

1988 Magnum (TV seriál)
Rozhodnutí, 2. část (S08E13)
Rozhodnutí, 1. část (S08E12)
Proměny (S08E11)
další epizody (4)
1987 Magnum (TV seriál)
Vražda pod rouškou noci (S07E14)
1986 Magnum (TV seriál)
0čko roku (S07E05)
Cesta ctnosti (S07E04)
1985 Magnum (TV seriál)
Hotelový čmuchal (S06E05)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál) - a.z.
Úkol hodný rytíře (S02E18) - a.z.
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Jako Fénix z popela (S01E01)
Matt Houston (TV seriál)
1981 Today's F.B.I. (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
The Hard Breed (S02E21)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)