foto

Ludmila Gurčenko

  • nar. 12.11.1935
    Charkov, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 30.3.2011 (75 let)
    Moskva, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Pjostryje sumerki
2007 Karnavalnaja noč 2, ili 50 let spusťa
2000 Staryje kljači
Staryje pěsni o glavnom. Postskriptum (TV film)
1997 Staryje pěsni o glavnom 2 (TV film)
1994 Prochindiada 2
1992 Gardemariny III
Sekskazka
1991 Vivat, gardemariny!
1990 Imitator
Moja morjačka
Naša dača
1989 A byl li Karotin
Molodoy chelovek iz khoroshey semyi (TV film)
1988 Ožog
1987 Mechtateli
Uchazeč
1985 Aplaus, aplaus...
1984 Láska a holubi
Prochindiada, ili běg na městě
1983 Magistral
Recept jejo molodosti
1982 Lety ve snu a ve skutečnosti
Nádraží pro dva
Šuročka
1981 Milovaná žena mechanika Gavrilova
Otpusk za svoj sčjot (TV film)
1980 Idealnyj muž
1979 Mimořádně důležitý úkol
Poznávajíc širý svět
Pět večerů
Sibiriáda
1978 Krasavec-mužčina (TV film)
Obratnaja svjaz
Uchoďa - uchodi
1977 Volšebnyj fonar
Vtoraja popytka Viktora Krochina
1976 20 dnů bez války
Ma-ma
Nebesnyje lastočki
Prestuplenie
Sentimentální román
1975 Deník ředitele školy
Krůček k lásce
1973 Dver bez zamka
Děti Vaňušina
Kupujeme chatu
Staryje stěny
1972 Cirk zažigajet ogni (TV film)
Tabačnyj kapitan (TV film)
Těň
1971 Korona Rossijskoj imperii, ili Snova něulovimje
1970 Bílý výbuch
Doroga na Rjubecal
Odin iz nas
1965 Rabočij posjolok
Stroitsja most
1964 Cyklistou proti své vůli
Ženitba Balzaminova
1961 Guljaščaja
Čelověk niotkuda
1960 Leningradské nebe I.
Leningradské nebe II.
Roman i Francheska
1958 Děvče s kytarou
1956 Cesta pravdy
Karnevalová noc

TV seriály

2006 Vzjať Tarantinu (TV seriál)
1991 Bělyje oděždy (TV seriál)
1975 Strogovy (TV seriál)
1974 Solomennaja šljapka (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Pjostryje sumerki
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace