foto

Daniela Pribullová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ďakujem, dobře
2009 Lištičky

TV seriály

2019 Záchranáři v akci (TV seriál)
2018 Jsem máma (TV seriál)
2017 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (11)
2016 Zoo (TV seriál)
Episode 69 (E69)
Episode 68 (E68)
Episode 65 (E65)
další epizody (35)
2015 Susedské prípady (TV seriál)
2014 Vdova (TV seriál)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Bůh spánku (E03)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2009 Statky zmätky (divadelní záznam)