foto

Valérie Decobert-Koretzky

  • nar. 14.12.1975 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Dame de carreau (TV film)
2009 Le Séminaire Caméra Café
2006 Velký apartmán
2005 Espace détente
Ils voulaient tuer de Gaulle (TV film)
2004 Arsen Lupin - zloděj gentleman
2003 Smrt na webu
2001 Divine comédie
Hladová

TV seriály

2018 Nu (TV seriál)
2016 Pátrací oddělení (TV seriál)
Le Roi du carnaval (S10E11)
2013 Profil zločinu (TV seriál)
Pohřešovaní (S04E05)
2010 Padlé královny (TV seriál)
2009 Action spéciale douanes (TV seriál)
Případ mezi nebem a zemí (TV seriál)
2005 Faites comme chez vous (TV seriál)
Elodie Bradford (TV seriál)
Les crimes étaient presque parfaits (E02)
2004 Elodie Bradford (TV seriál)
Pilote (E01)
2002 Camera cafe (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky