foto

Meriem Serbah

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bratránek Sun
2018 Ma fille
Skorosestry
2017 Le Prix du succès
2016 De sas en sas
Ne m'abandonne pas (TV film)
2013 Cookie
Harissa mon amour
2010 Dancing Paris
2009 Matky a dcery
2006 Půjč mi svou ruku
Zapadákov
2003 Únik
2000 Voltairova chyba

TV seriály

2019 Osmosis (TV seriál)
Zrada (E05)
2009 Les Invincibles (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Křehké duše (S18E01)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)

Dokumentární

2019 Jasminin catwalk (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky