Reklama

Reklama

Parťačky

  • Francie Voleuses (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě zkušené zlodějky a nejlepší kamarádky už nebaví utíkat. Přijmou proto do týmu ráznou Sam, aby jim pomohla s posledním úkolem, který se od těch předchozích dost liší. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (41)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebudu v tom hledat složitosti. Ono vlastně ani není moc co. Zdejší jedno- a dvoj- hvězdy úplně nechápu. Zároveň ale nebudu svým hodnocením zastírat fakt, že nemám Mélanie a Adéle rád. Mám je rád, a to hodně. Navíc tady se na ně suprově kouká. Tak moc, že jsem s filmem nemohl být nespokojen. Film plný ženské síly a především ženského přátelství. Líbilo se mi to dost. Možná nebýt závěru, tak tu má i lepší hodnocení. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

akčně komediální buddy heist jednohubka, která celou dobu balancuje na hranici fakt blbého a blbého/zábavného což se jí daří se střídavou úspěšností. Akce je ok, Mélanie s Adéle jsou fajn a občas je to i překvapivě vtipné. Nakonec je docela škoda, že to má skoro dvě hodiny díky čemuž tempo kulhá na obě nohy. Mít to o půl hodiny méně, mohla to být nadstandardní žánrovka, která by se klidně mohla měřit se svými mužskými protějšky (hlavně co se Francie týká)...60% ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to znelo celkom nádejné, ale napokon ma to akosi nezaujalo. Prevedením mi to trochu pripomínal Charlieho anjelov, avšak s tým rozdielom, že tieto ženy mi vôbec neboli sympatické. A inak, celkovo som nepochopil kontext, že prečo vlastne robili všetko to, čo robili. A ten koniec, to bolo tiež dosť divné, keďže sme sa ani nedozvedeli, akým zázrakom sa podarilo prežiť tú priamu streľbu... Nuž, nebol to môj šálok kávy. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Ze začátku vše vypadá jako klasická variace na Charlieho Andílky, mixnutá ještě s Dannyho parťáky. Hodně nadsázky, sem tam nějaký ten pokus o hlášku, dynamická akce, sympatická partička hezkých ženštin. Jak se ale postupem času prohlubují vztahy mezi postavami, tak se z toho bohužel stane spíše taková ženská drbárna, kdy jde snadno poznat ženskou ruku režisérky,  obohacená ještě o naprosto tragický konec, který tvůrci raději ani nevysvětlují, protože prostě reálně vysvětlit nejde. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mélanie Laurent si tentokrát vyskúšala komerciu a cítiť, že viac ju baví nakrúcať scény o vzťahoch než tie akčné, ale aj na tie sa dobre pozerá. Na to, že sa tu v podstate do záverečnej tretiny skoro nič v rámci ústrednej zápletky nedeje, je film až prekvapivo rýchlo ubiehajúci. Poteší atypický humor, skôr sucho anglický, než aký poznáme z klasických francúzskych komédií. Trochu viac sústredenosti na hlavnú dejovú linku a mohlo ísť aj o kúsok, ktorý si človek rád na odľahčenie pustí kedykoľvek. V tejto podobe ide o jednohubku. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

  • V čase 01:16:28 si můžeme všimnout u Carole (Mélanie Laurent) mikiny se zipem z limitované edice Adidas a Gucci, kdy se tyto dvě značky spojily pro sezónu 2023. (Arnyfe)

Reklama

Reklama