foto

Joseph Beattie

  • nar. 1978
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Sleeping Room
2010 Words of the Blitz
2009 Slečna Marplová: Kapsa plná žita (TV film)
2008 Fast track: no limits
Návrat na Brideshead
2007 Mansfieldské panství (TV film)
2005 Malice Aforethought (TV film)
Nebezpečná sopka
Tom Brown's Schooldays (TV film)
Útěk z Colditzu (TV film)
1998 Sametová extáze
Seesaw (TV film)
1994 Profesor odchází

TV seriály

2016 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Borgia (TV seriál)
1504 (S03E11)
1503, 2. část (S03E10)
1503, 1. část (S03E09)
další epizody (4)
2013 Borgia (TV seriál)
Sedm žalů (S02E11)
Převzetí moci (S02E10)
Proměna (S02E09)
další epizody (5)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a diva (S15E04)
2005 Egypt (TV seriál)
Vincent (TV seriál)
2004 Hex (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace