foto

Caroline Carver

  • nar. 1976
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Irreversi
The Balloon
2008 Richard Sharpe - Indické dobrodružství (TV film)
2007 Goldfish
2006 Má první svatba
2004 Legenda o Jiřím a drakovi
Árijský pár
2003 Gifted (TV film)
2002 Alone
Jeffrey Archer: The Truth (TV film)
2001 Případy inspektora Lynleyho: Vysvobození (TV film)
Vražedná místa: Království kostí (TV film)
2000 I Saw You (TV film)
Červený Bedrník: Renomé (TV film)
1999 Kouzelná zahrada
Kouzelná země skřítků (TV film)
Tempo dell'amore, Il
1998 Takové anglické manželství (TV film)

TV seriály

2008 The Royal Today (TV seriál)
2004 MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2003 The Royal (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 In a Land of Plenty (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Pohádky z celého světa (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Last Train, The (TV seriál)
Červený Bedrník (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace