foto

Ron Fassler

  • nar. 4.3.1957 (63 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2001 Roswell (TV seriál)
Control (S03E05)
1999 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Dobročinný Dick (S05E08)
1998 Melrose Place (TV seriál)
Coop de Grace (S06E17)
1995 Krok za krokem (TV seriál)
Doučování (S04E17)
1991 Fresh Prince (TV seriál)
Překvapení (S01E24)
1990 Lebkouni (TV seriál)
The Touch (E21)
Gimme, Gimme (E20)
Rebirth (E19)
další epizody (8)
1989 Lebkouni (TV seriál)
The Red Room (E12)
The Game (E10)
Three to Tango (E09)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky