foto

Ricardo Betancourt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Sousedské peklo (TV film)
2004 Resident Evil: Apokalypsa

TV seriály

2021 The Expanse (TV seriál)
Tribes (S05E06)
2020 The Expanse (TV seriál)
Exodus (S05E01)
2017 Soukromé očko (TV seriál)
Na věčnost (S02E08)
2009 Podstata strachu (TV seriál)
Chance (E10)
2008 Flashpoint (TV seriál)
First in Line (S01E02)
2004 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Hráč (S02E09)
2003 Platinum (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Insomnia (S01E03)
Tarzan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky