foto

Laura Spencer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Heartland
2013 Avarice
Silver Bells
2012 My Funny Valentine
2011 Mangus!
Vánoční polibek (TV film)
2010 Lovec nestvůr
PSA: An Important Message from Women EVERYWHERE
2009 Familiar, The

TV seriály

2017 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Prototyp emočního detektoru (S10E14)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec v konci (S12E12)
Jeden den v životě (S12E11)
Cena za minulost (S12E04)
2016 Edgar Allan Poe's Murder Mystery Dinner Party (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rozčarování z patentové smlouvy (S09E18)
Valentýnské extempore (S09E15)
Svérázné projevy empatie (S09E13)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvá v mělkém hrobě (S11E14)
2015 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Vystřídání partnerských rolí (S09E09)
Aproximace roku 2003 (S09E04)
Razantní přerod vztahu (S08E24)
další epizody (6)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Skandál v senátu (S11E06)
Mrtvola v řece (S10E20)
Nebezpečná hra (S10E15)
další epizody (4)
2014 Ospalá díra (TV seriál)
Plačící dáma (S02E05)
Zlá krev (S01E13)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Kompenzace maturitního plesu (S08E08)
Fabulace o postelovém úletu (S08E04)
Gorilí exces (S07E23)
další epizody (7)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Výbuch v trezoru (S10E10)
Programátor pod mostem (S10E04)
Mrtvola ve studni (S09E23)
2012 Jan (TV seriál)
Lydia Bennet!!, The (TV seriál)
Vanessa & Jan (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A prodejní akce (S01E12)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace