Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadešlo páté výročí vztahu Sheldona a Amy. Oba dva se nad tím zamýšlejí a oba po svém. A Penny a Leonard vymyslí bláznivý nápad... (TV Prima)

Recenze (7)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Já se snažím říct, že ty jsi temná uvnitř a já spíš venku.“ Celkově dějově dobré, proč se to ale nemohlo rozložit více do série a nechat to na závěr a zhustit to. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak teda...bylo to celkově dějově hodně zhuštěné, aby nalákali na další sérii, ale na druhou stranu ten Kinect, ač nebyl vtipný, tak byl teda opravdu dechberoucí... O_o ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle všeho, co jsem zatím napsal v komentářích/ recenzích k jednotlivým epizodám seriálu, by mi měly k ohodnocení finálního dílu osmé sezóny stačit maximálně dvě hvězdičky, protože se v něm kromě vztahových otázek neřešilo nic jiného (kromě Sheldonova dilematu se seriálem Flash). Sheldonovy zvídavé otázky ale celou záležitost pořádně nakoply a bavil mě dokonce i pan "temný navenek". / Poučení: Moc to nepitvej. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (6)

  • V poslední scéně, kdy Sheldon (Jim Parsons) skypuje s Amy (Mayim Bialik), je soška Gluma natočená tváří k němu. Když však zavírá notebook, tak je soška otočená tváří k divákům. (Wenciczech)

Reklama

Reklama