foto

David Blackmore

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Skandální život Lady Worsley (TV film)
2012 Victoria Meets
2009 Old Harry
2008 Slečna Marplová: Vraždit je snadné (TV film)
2007 Britz (TV film)
2005 Detektiv Monroe (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Zlatý řez (TV film)
The Government Inspector (TV film)
2003 Čtvrtek dvanáctého (TV film)
2002 The Project (TV film)
Trosečníci (TV film)
2001 Viktorie a Albert (TV film)
2000 A Likeness In Stone (TV film)
1999 Nancherrow (TV film)
Vyšetřování naslepo (TV film)
1998 Cider with Rosie (TV film)
The Unknown Soldier (TV film)
1997 The Missing Postman (TV film)
Vraždy prokletých (TV film)

TV seriály

2019 Summer of Rockets (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
War of the Worlds (TV seriál)
2018 V bezpečí (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2017 Islámský stát (TV seriál)
SS-GB: Hitler v Británii (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2016 The Secret Agent (TV seriál)
2015 Midwinter of the Spirit (TV seriál)
Wolf Hall (TV seriál)
Mistři přízraků (E06)
Anna Regina (E03)
Naprostý miláček (E02)
další epizody (4)
2014 Endeavour (TV seriál)
Země nezemě (S02E04)
Line of Duty (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
2013 The Tunnel (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2012 Strach (TV seriál)
Accused (TV seriál)
Tina's Story (S02E04)
Tracie's Story (S02E01)
2011 Mad Dogs (TV seriál)
The Promise (TV seriál)
2010 Bouquet of Barbed Wire (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Tragédie o třech jednáních (S12E01)
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2008 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (4)
2006 Afterlife (TV seriál)
A Name Written in Water (S02E08)
Things Forgotten (S02E07)
Lullaby (S02E03)
další epizody (5)
2005 The Ghost Squad (TV seriál)
2004 Life Begins (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
The Hardest Word: Part 2 (S04E10)
The Hardest Word: Part 1 (S04E09)
Fugue States: Part 2 (S04E06)
další epizody (4)
2003 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Multistorey: Part 2 (S03E02)
Multistorey: Part 1 (S03E01)
1997 No Sweat (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1990 Hazardér (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky