foto

Niall Greig Fulton

  • nar. 14.9.1970 (48 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Turning
2016 The Northleach Horror
2015 Píseň západu slunce
Scottish Mussel
2014 Anomálie
Let Us Prey
2013 Not Another Happy Ending
2012 Doors Open (TV film)
2010 Taggart: Cíle spravedlnosti (TV film)
2009 Dark Nature
Plakat smíchy
2007 Wedding Belles (TV film)
2006 Létající Skot
Outsiders, The (TV film)
2005 Taggart: Moc času nezbývá (TV film)
2004 Jen jedna šance
2003 Taggart: S vyloučením veřejnosti (TV film)
2000 Marcie's Dowry
1999 Taggart: Hrst plná čipů (TV film)
1998 Acid House
Taggart: Berserkr (TV film)

TV seriály

2016 Pátý (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
Cizinka (TV seriál)
Audience u krále (S02E07)
Pikle a úklady (S02E06)
Bílá paní (S02E04)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Seven: Jonathan Strange & Mr Norrell (E07)
Spotless (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2013 Talking to the Dead (TV seriál)
Borgia (TV seriál)
Pax Vobiscum (S02E04)
Květná neděle (S02E03)
2011 Pán času (TV seriál)
Svatba River Songové (S06E13)
2001 Stacey Stone (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

1982 Běh času (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace