foto

Gerhard Lippert

  • nar. 14.3.1937 (81 let)
    Pietzing am Simssee, Bavorsko, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Chiemgauer Volkstheater - Altaich (divadelní záznam)
2011 Chiemgauer Volkstheater - Da Bauern Nero (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Man gönnt sich ja sonst nix (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Die Provinzdiva (divadelní záznam)
2010 Chiemgauer Volkstheater - Der Vatertagsausflug (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Wieder dahoam (divadelní záznam)
2009 Chiemgauer Volkstheater - Der Diplom-Bauernhof (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Der König von Hohenmoos (divadelní záznam)
2008 Chiemgauer Volkstheater - Xaver spielt falsch (divadelní záznam)
Šípy lásky (TV film)
2007 Chiemgauer Volkstheater - Vier Väter zu viel (divadelní záznam)
2006 Tajemství Svenaholmu (TV film)
2005 Die Schwarzwaldklinik - Die nächste Generation (TV film)
Die Schwarzwaldklinik - Neue Zeiten (TV film)
2004 Chiemgauer Volkstheater - Kinder, Kinder (divadelní záznam)
2003 Rosamunde Pilcher: Plamen lásky (TV film)
Wilder Kaiser - Herzen in Gefahr (TV film)
2002 Der Komödienstadel - Achterbahn ins Glück (divadelní záznam)
Loď snů - Zambie (TV film)
Wilder Kaiser - Der Meineid (TV film)
Wilder Kaiser - Herzfieber (TV film)
2001 Wilder Kaiser - Der Verdacht (TV film)
Wilder Kaiser - Der Wolf (TV film)
1999 Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
1997 Die Aubergers - Alles anders, als man denkt (TV film)
Familie zum Küssen, Eine (TV film)
Generalprobe, Die (TV film)
1996 Dům na pobřeží (TV film)
1994 Dárek z nebe (TV film)
1993 Chiemgauer Volkstheater - Nix für unguat (divadelní záznam)
1992 Chiemgauer Volkstheater - Herz am Spiess (divadelní záznam)
1991 Der Komödienstadel - Millionen im Heu (divadelní záznam)
1986 Segeln macht frei
1985 Der Komödienstadel - Paraplü und Perpendikel (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Schneesturm (divadelní záznam)
1984 Der Komödienstadel - Liebe und Blechschaden (divadelní záznam)
1983 Der Komödienstadel - Heiratsfieber (divadelní záznam)
1981 Tatort - Slalom (TV film)
1979 Der Komödienstadel - Der Geisterbräu (divadelní záznam)
Union der festen Hand (TV film)
1978 Alte Feinschmecker, Der (TV film)
Der Komödienstadel - Der ledige Hof (divadelní záznam)
Sachrang (TV film)
1977 Der Komödienstadel - Die Widerspenstigen (divadelní záznam)
1976 Der Komödienstadel - Der verkaufte Großvater (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Die Generalprobe (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Herz am Spieß (divadelní záznam)
1975 Der Komödienstadel - Der Bauerndiplomat (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Thomas auf der Himmelsleiter (divadelní záznam)
1974 Der Jäger von Fall
Der Komödienstadel - Das sündige Dorf (divadelní záznam)
1973 Der Komödienstadel - Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Die drei Eisbären (divadelní záznam)
1972 Der Komödienstadel - Mattheis bricht's Eis (divadelní záznam)
Trubel um Trixie
1971 Die Dollarprinzessin (TV film)
Käpt'n Rauhbein aus St. Pauli
Mein Vater, der Affe und ich
Zwanzig Mädchen und ein Pauker: Heute steht die Penne kopf
1969 Pepe, der Paukerschreck - Die Lümmel von der ersten Bank, III. Teil
Unser Doktor ist der Beste
1968 Der holledauer Schimmel (TV film)
1967 Das Kriminalmuseum - Kaliber 9 (TV film)
Třetí rukavice (TV film)
Viola (TV film)
1965 Chinesische Mauer, Die (TV film)
1964 Der Familienvater (TV film)
Romeo und Julia (TV film)
1961 Town Without Pity
Vertauschtes Leben
1960 Bezaubernde Julia (TV film)
Honneurs de la guerre, Les

TV seriály

2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
1998 Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1997 Aubergers, Die (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1990 Heidi und Erni (TV seriál)
1989 Josef Filser (TV seriál)
1985 Bas-Boris Bode - Der Junge, den es zweimal gab (TV seriál)
Laufen, leiden, länger leben (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1979 Timm Thaler (TV seriál)
1970 Semesterferien (TV seriál)
1968 Spedition Marcus (TV seriál)
1965 Alarm in den Bergen (TV seriál)
Der Forellenhof (TV seriál)

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1970 Tournee (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Chiemgauer Volkstheater - Kinder, Kinder (divadelní záznam)
1993 Chiemgauer Volkstheater - Nix für unguat (divadelní záznam)
1992 Chiemgauer Volkstheater - Herz am Spiess (divadelní záznam)
1991 Der Einbruch (TV film)

TV seriály

1970 Toni und Veronika (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace