foto

Nina Petri

  • nar. 16.7.1963 (55 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Stubbe – Tod auf der Insel (TV film)
2017 Eltern und andere Wahrheiten (TV film)
Wilsberg - Straße der Tränen
2016 Junges Licht
Minuta ticha (TV film)
2015 Boy7
Dissonance
Inga Lindström: Hotel u jezera (TV film)
Tod eines Mädchens (TV film)
2014 Erledigung einer Sache (studentský film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Mordfall Maria (TV film)
2012 2 für alle Fälle - Manche mögen Mord (TV film)
Unter Frauen
Špiónka (TV film)
Život není med
2011 Kehrtwende (TV film)
2010 2 für alle Fälle - Ein Song für den Mörder (TV film)
Místo činu: Kolín - Pád z balkonu (TV film)
2009 Tatort - Architektur eines Todes (TV film)
2008 Die Frau aus dem Meer (TV film)
Polizeiruf 110 - Verdammte Sehnsucht (TV film)
2007 Absolution (studentský film)
Der Blinde Fleck
Kdo je bez viny? (TV film)
Theo, Agnes, Bibi und die anderen (TV film)
2006 Emmino štěstí
Mutterglück (TV film)
Rozhodnutí (TV film)
2005 Am Tag als Bobby Ewing starb
Die Spielerin (TV film)
Playa del futuro
Tatort - Leerstand (TV film)
Ve jménu mrtvých (TV film)
2004 Bibi Blocksberg: Tajemství modrých sov
I dashur armik
Konferenz, Die (TV film)
Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Tödliches Schweigen (TV film)
Vila Henrieta
2003 Der alte Affe Angst
Ich back' mir einen Mann (TV film)
Místo činu: Hamburg - Bez slitování (TV film)
Místo činu: Hamburg - Nájemníci (TV film)
Nachts, wenn der Tag beginnt (TV film)
2002 Die Frau die an Dr. Fabian zweifelte
Holky při tom nepláčou
Moje dcera není vrah
Místo činu: Hamburg - Inkognito (TV film)
Místo činu: Hamburg - Pasažér (TV film)
Na křídlech osudu (TV film)
Pomoc, já jsem kluk!
Weil ich gut bin! (TV film)
2001 Der König vom Block
Die Reise nach Kafiristan
Místo činu: Hamburg - Exil (TV film)
Místo činu: Hamburg - Hazard (TV film)
Planet der Kannibalen
Polizeiruf 110 - Angst (TV film)
Vorspiel mit Nachspiel (TV film)
Zwei Brüder - Abschied (TV film)
Zwei Brüder - Farbe der Nacht (TV film)
2000 Blutiger Ernst
Das gestohlene Leben (TV film)
Die Unberührbare
Mein absolutes Lieblingslied (TV film)
Nie mehr zweite Liga (TV film)
Pfundskerl - Tote buchen keinen Urlaub, Der (TV film)
Verzweiflung
Zwei Brüder - Mörderische Rache (TV film)
Zwei Brüder - Tod im See (TV film)
1999 Bis zum Horizont und weiter
Duell der Richter (TV film)
Zwei Brüder - Herztod (TV film)
Zwei Brüder - Verschleppt (TV film)
1998 Die Unschuld der Krähen (TV film)
Fett weg!
Jsem hezká?
Lola běží o život
Zugvögel ... einmal nach Inari
Zwei Brüder - Gift (TV film)
Zwei Brüder - Kaltes Herz (TV film)
1997 Ende einer Leidenschaft (TV film)
Gewagtes Spiel (TV film)
Roter Tango
Schimanski: Nadoraz (TV film)
Schimanski: Pokrevní bratři (TV film)
Tatort - Bombenstimmung (TV film)
Zwei Brüder - Die Tochter (TV film)
Zwei Brüder - Einzelgänger (TV film)
Zwei Brüder - Nervenkrieg (TV film)
Zwei Brüder - Tödliche Träume (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Neuanfang (TV film)
1996 Angeschlagen (TV film)
Po nás potopa (TV film)
Schuldig auf Verdacht (TV film)
Zwei Brüder - Der Gassenmörder (TV film)
Zwei Brüder - Die Quirini-Affäre (TV film)
Zwei Brüder - In eigener Sache (TV film)
1995 Kissenschlacht (TV film)
Neuschwanstein sehen und sterben
Zwei Brüder - Die lange Nacht (TV film)
1994 Zwei Brüder (TV film)
1993 Barmherzige Schwestern
Ich und Christine
Smrtelná Marie
Todesreigen (TV film)
1992 Happy Birthday, Türke!
Kinder der Landstraße
Leise Schatten
1991 Allein unter Frauen
Stalinova snoubenka
1990 Místo činu - Zbraň (TV film)

TV seriály

2015 Sibel & Max (TV seriál)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Tödliche Schuld (S01E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Der Pfundskerl (TV seriál)
1998 Laden, Der (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Drunter und drüber (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Vera Wesskamp (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Mit List und Krücke (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1983 Rote Erde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 1918 Aufstand der Matrosen (TV film)
2013 Čas pádí jako řvoucí lev

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace