foto

Karl Walter Diess

  • nar. 25.1.1928 (93 let)
    Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Reblaus (TV film)
2002 Rosamunde Pilcherová: To hlavní je láska (TV film)
Tajemství lásky (TV film)
2001 Du oder keine (TV film)
1998 Theater: Faust I (TV film)
1997 Coup, Der (TV film)
1988 Ich melde einen Selbstmord (TV film)
1986 Maria Stuart (TV film)
1985 Schwarzer Lohn und weiße Weste
1983 Das Traumschiff - Herz ist Trumpf/Sängerin und Zauberer/Bordbekanntschaften (TV film)
1982 Dr. Margarete Johnsohn (TV film)
1978 Der Spinnenmörder (TV film)
1977 Rentenspiel, Das (TV film)
1976 Anita Drogemöller und die Ruhe an der Ruhr
Taxi 4012
1975 Abschiedsparty
Ein deutsches Attentat (TV film)
Kleine Bank mit schlechten Noten (TV film)
Ludwig Ganghofer: Der Edelweißkönig
1974 Der widerspenstige Heilige (TV film)
Die Antwort kennt nur der Wind
Magdalena, vom Teufel besessen
Supermarket
1972 Ferdinand Lassalle (TV film)
Hochzeit (TV film)
Tajemství Mary Celleste (TV film)
Tod im Studio
1971 Biskuit (TV film)
Die Versöhnung (TV film)
Die drei Gesichter der Tamara Bunke (TV film)
Liebe ist nur ein Wort
Und Jimmy ging zum Regenbogen
1970 Blaue Blüten (TV film)
Der Mann am Strick (TV film)
Ludwig van Beethoven: '...in allem streng die Wahrheit' (TV film)
Täter auf der Spur - Schlagzeile: Mord, Dem (TV film)
Wie eine Träne im Ozean (TV film)
1969 Epitaph für einen König (TV film)
Fall Liebknecht-Luxemburg, Der (TV film)
Madame und ihre Nichte
1967 Die Mission (TV film)
Kriminalistické muzeum - Červená maska (TV film)
1966 Das Leben in meiner Hand (TV film)
Das Märchen (TV film)
Die Tage und Nächte der Beebee Fenstermaker (TV film)
1965 Ein Abschiedsgeschenk (TV film)
Oberst Wennerström (TV film)
Tabula rasa (TV film)
Vor Nachbarn wird gewarnt (TV film)
1963 Dantons Tod (TV film)
Den Tod in der Hand (TV film)
Die Abrechnung (TV film)
1961 Die Journalisten (TV film)
1959 Der Kirschgarten (TV film)
1955 Banditen der Autobahn

TV seriály

2002 Affäre Semmeling, Die (TV seriál)
1995 Eine Frau wird gejagt (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Bismarck (TV seriál)
1989 Fabrika na oficíry (TV seriál)
1987 Die Insel (TV seriál)
1986 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Ein Kind, ein Kind, ein Kind (S01E24)
Prost, Herr Professor! (S01E22)
Die fromme Lüge (S01E16)
další epizody (5)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die falsche Diagnose (S01E13)
Die Mutprobe (S01E11)
Der Kunstfehler (S01E10)
další epizody (10)
Místo činu (TV seriál)
Baranskis Geschäft (S01E175)
Tod macht erfinderisch (S01E174)
1983 Der Trotzkopf (TV seriál)
1982 Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 Wallenstein (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
1973 Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck (TV seriál)
1972 Die rote Kapelle (TV seriál)
1970 11 Uhr 20 (TV seriál)
Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
1969 Bitte recht freundlich, es wird geschossen (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky