foto

Howard Goorney

  • nar. 11.5.1921
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.3.2007 (85 let)
    Bath, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Blackball
2002 Dalších deset minut II.
1987 Malá Dorritka
1983 Fanny Hill
Jamaica Inn (TV film)
1981 Antony & Cleopatra (TV film)
Othello (TV film)
Peter and Paul (TV film)
1976 To the Devil a Daughter
1973 Urážka
1972 Divoký Mesiáš
Horace (TV film)
Innocent Bystanders
1971 The Blood on Satan's Claw
Šumař na střeše
1970 Corpse, The
Take a Girl Like You
You Can't Win 'Em All
1969 Where's Jack?
1967 Berserk
Okouzlený
1965 Pahorek
1964 Frankensteinovo zlo

TV seriály

2002 Born and Bred (TV seriál)
Zachraň mě! (TV seriál)
2001 World of Pub (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1990 Gravy Train, The (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Freud (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Poslední dny Pompejí (TV seriál)
1981 Borgiové (TV seriál)
Into the Labyrinth (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
Private Schulz (TV seriál)
1978 The Doombolt Chase (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1972 The Adventurer (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Potíže se ženami (E09)
1969 Counterstrike (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
1968 Tom Grattan's War (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace