foto

Paul Popplewell

  • nar. 1977
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Peterloo
2017 Journeyman
2016 ID2: Shadwell Army
2014 71
Goob
2013 Král ze Soho
2012 Spike Island
2011 Tyranosaurus
2010 The Trip
2007 Pod psa
The Waiting Room
2005 The Somme (TV film)
2003 Gifted (TV film)
Rehab (TV film)
Rozverná mládež
2002 Club Le Monde
In This World
Krajina srdce
Morvern Callarová
Nonstop párty
1998 Dvakrát do stejné řeky
Temná hra
1997 Pravdivá pohádka

TV seriály

2020 The Salisbury Poisonings (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2013 Frankie (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2006 Saxondale (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2005 The Ghost Squad (TV seriál)
Totally Frank (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Liga gentlemanů (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1995 Out of the Blue (TV seriál)
1994 New Voices (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2016 On the Road
2014 Naše světová válka (TV seriál)
2006 Síla umění (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky