foto

Eva Pflug

  • nar. 12.6.1929
    Lipsko, Německá říše
  • zem. 5.8.2008 (79 let)
    Grünwald, Bayern, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Bleib bei mir (TV film)
2008 1:0 für das Glück (TV film)
2006 Růže mezi trním (TV film)
2004 Kletba rodu Pembertonů (TV film)
Místo činu: Mnichov - Mládeži nepřístupno (TV film)
2003 Raumpatrouille Orion - Rücksturz ins Kino - a.z.
Und Tschüss, Ihr Lieben (TV film)
2002 Rosamunde Pilcher: Šťastná náhoda (TV film)
2001 Dich schickt der Himmel (TV film)
2000 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Eine böse Überraschung (TV film)
1998 Menschen sind kalt, Die
1992 Engel für Felix, Ein
1989 Frau für Alfie, Eine
1981 Der kühne Schwimmer (TV film)
1977 Schwindelig vor Geld und Liebe (TV film)
1976 Tatort - Kassensturz (TV film)
1974 Antwort kennt nur der Wind, Die
Lisa - Aus dem Leben einer Unentbehrlichen (TV film)
Sündige Kleinstadt, Die
1972 Täter auf der Spur - In Schönheit sterben, Dem (TV film)
1970 Minister und die Ente, Der (TV film)
1969 Liebe, Love, l'Amour (TV film)
1968 Kiedy milosc byla zbrodnia
1967 Entscheidung (TV film)
Geheimnisse in goldenen Nylons
Toter braucht kein Alibi, Ein (TV film)
1966 Ein Tag ohne Morgen (TV film)
Halunken-Spelunke - Eine vergnügte Geschichte mit viel Musik, Die (TV film)
I Deal In Danger
Quadrille (TV film)
1965 Frühstück mit Julia (TV film)
Wolken am Himmel (TV film)
1964 Kriminalmuseum - Der Schlüssel (TV film)
Lydia muss sterben (TV film)
1963 Die achte Runde (TV film)
1962 Das verflixte erste Mal - Ein Feuilleton mit Musik (TV film)
1961 Bis zum Ende aller Tage
Zahlungsaufschub (TV film)
1960 Botschafterin, Die
Ich schwöre und gelobe
Man on a String
1959 Amphitryon (TV film)
Der Frosch mit der Maske
1958 Der Schinderhannes
Gestehen Sie, Dr. Corda!
1956 Manöverball
1953 Unter den Sternen von Capri
1951 Die Csardasfürstin
1950 Bohové války
Die Dritte von rechts

TV seriály

2001 Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
Zwei Halbe sind noch lange kein Ganzes (TV seriál)
1989 Lukas und Sohn (TV seriál)
1988 Justitias kleine Fische (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Zauberhaftes Biest, Ein (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1976 Notarztwagen 7 (TV seriál)
1975 Eurogang (TV seriál)
1974 Sergeant Berry (TV seriál)
1973 Éloignement, L' (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
1970 Wie ein Blitz (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
Raumpatrouille - Die phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion (TV seriál)
1964 Slim Callaghan greift ein (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Tim Frazer (TV seriál)
1962 Halstuch, Das (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1964 Vergißmeinnicht (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace