foto

Saskia Vester

  • nar. 24.7.1959 (61 let)
    Saarbrücken, Saarland, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Verliebt in Kroatien (TV film)
2018 Das Kindermädchen: Mission Südafrika (TV film)
Tatort - Kopper (TV film)
2017 Austreten
Das Kindermädchen: Mission Mauritius (TV film)
Tatort - Zwei Leben (TV film)
Wenn Frauen ausziehen (TV film)
2016 Beat Beat Heart
Rosamunde Pilcher: Znovunalezená láska (TV film)
2015 Die Dienstagsfrauen - Zwischen Kraut und Rüben (TV film)
Kubanisch für Fortgeschrittene (TV film)
Weihnachtsmänner (TV film)
2014 Die Fremde und das Dorf (TV film)
Die reichen Leichen. Ein Starnbergkrimi (TV film)
Meine Frau, ihr Traummann und ich (TV film)
Plavba snů: Barcelona (TV film)
Schluss! Aus! Amen! (TV film)
Totes Land (studentský film)
2013 Die Dienstagsfrauen - Sieben Tage ohne (TV film)
Utta Danella: Kdo políbí doktora? (TV film)
2012 Balthasar Berg - Sylt sehen und sterben (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Der verlorene Sohn (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Lauter Liebe (TV film)
Emilie Richards: Stopy minulosti (TV film)
Heiraten ist auch keine Lösung (TV film)
Herbstkind (TV film)
Jeder Tag zählt (TV film)
2011 Almanya - vítejte v Německu
Der Weihnachtsmuffel (TV film)
Die Dienstagsfrauen (TV film)
Lindburgs Fall (TV film)
Nach der Hochzeit bin ich weg! (TV film)
Polizeiruf 110 - Denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
Za nic na světě (TV film)
2010 Ayla
Der Schwarzwaldhof - Alte Wunden (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Forellenquintett (TV film)
Dům mého otce (TV film)
Hochzeitsreise zu viert (TV film)
2009 Bleib bei mir (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Falsches Spiel (TV film)
Die Rebellin (TV film)
Die göttliche Sophie (TV film)
Svatební zvony (TV film)
2008 Der Schwarzwaldhof (TV film)
Dobrodružství s rytířem (TV film)
Záhadná vražda (TV film)
2006 Das Glück klopft an die Tür (TV film)
Im Namen der Braut (TV film)
Kdo dřív umře, je déle mrtvý
2005 Grenzverkehr
Liebe wie am ersten Tag (TV film)
Strašidlo z Canterville (TV film)
Vezmi si mou ženu (TV film)
2004 Die Ärztin (TV film)
Ein Gauner Gottes (TV film)
Im Zweifel für die Liebe (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Porzellan (TV film)
Mein Weg zu dir heißt Liebe (TV film)
Männer wie wir
2003 Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
Mann gesucht, Liebe gefunden (TV film)
Une grande fille comme toi (TV film)
Weihnachten im September (TV film)
2002 Die Westentaschenvenus (TV film)
Geht nicht gibt's nicht (TV film)
Mutter auf der Palme (TV film)
Rotlicht - Die Stunde des Jägers (TV film)
2001 Anam
Anwalt Abel - Salut, Abel! (TV film)
Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
Dvojí nasazení - Mnichov (TV film)
Mein Vater und andere Betrüger (TV film)
Přestávka (TV film)
2000 Anwalt Abel - Das Geheimnis der Zeugin (TV film)
Anwalt Abel - Der Voyeur und das Mädchen (TV film)
Der Hahn ist tot (TV film)
Ich beiß zurück (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Podle vlastních zákonů (TV film)
Vertrauen ist alles (TV film)
1999 Anwalt Abel - Die Mörderfalle (TV film)
Gangster
Gestern ist nie vorbei (TV film)
Schräge Familie, Eine (TV film)
Tatort - Kinder der Gewalt (TV film)
Zum Sterben schön (TV film)
1998 Anwalt Abel - Die Spur des Mädchenmörders (TV film)
Anwalt Abel - Todesurteil für eine Dirne (TV film)
Der Schlüssel
Supersingle (TV film)
Sólo pro klarinety
1997 Der Testfahrer (TV film)
Rendezvous des Todes (TV film)
Zimní spáči
1996 Alle haben geschwiegen (TV film)
Der Fahrradfahrer oder 'Schröders Leidenschaft' (TV film)
Eldorado (TV film)
1995 Ausweglos (TV film)
Japaner sind die besseren Liebhaber
Schwurgericht - Mordanklage ohne Leiche (TV film)
Tatort - Tod eines Auktionators (TV film)
1994 Frauen sind was Wunderbares
In dieser Stadt daheim (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Höhenflug (TV film)
1992 Abgetrieben (TV film)
1991 Místo činu - Pedofil (TV film)
Tatort - Wer zweimal stirbt (TV film)
1990 Falsche Spuren (TV film)
1989 Schatten der Wüste
1987 Zwei auf der Straße (TV film)
1983 Dingo (TV film)
1981 Die Rumplhanni (TV film)

TV seriály

2019 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Den Mutigen gehört die Welt (E10)
Alles oder nichts (E09)
Lügen und Geheimnisse (E08)
další epizody (4)
Soko Vídeň (TV seriál)
Ein Akt der Gewalt (S14E06)
2018 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Kleine Sünden (E06)
Zweite Chance (E05)
Vraždy na severu (TV seriál)
Schwere Zeiten (S05E15)
2017 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Nichts als die Wahrheit (E04)
Allein war gestern (E03)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Žít svůj sen (E12)
2016 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Vater sein dagegen sehr (E02)
Für immer und ewig (E01)
V podezření (TV seriál)
Betongold (E25)
2013 Správná dvojka (TV seriál)
Prager Frühling (E54)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Koi Ahoi (S03E25)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Der Tod der Sünde (E10)
2010 Policie Hamburk (TV seriál)
Die Frau am Ufer (S04E24)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Um Leben und Tod (E07)
2008 Dědička hotelu (TV seriál)
Unser Mann im Süden (TV seriál)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Ein neues Leben (E05)
Wilsberg (TV seriál)
Das Jubiläum (E25)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Der Vaterschaftstest (E04)
Aus heiterem Himmel (E03)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Nichts bereuen (S10E30)
Big Ben (TV seriál)
Vražda bez oběti (S13E05)
2006 Venkovská lékařka (TV seriál)
Diagnose Tollwut (E02)
Donna Leonová (TV seriál)
Zákon laguny (E12)
2005 Venkovská lékařka (TV seriál)
Die Landärztin (E01)
2003 Big Ben (TV seriál)
Malování s Vincentem (S09E04)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Verdammt verliebt (TV seriál)
2001 Jenny & Co. (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Einfach Klasse! (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Smrt krále (E03)
1998 Big Ben (TV seriál)
Vražda vidlemi (S03E05)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1994 Herbert und Schnipsi (TV seriál)
Peter und Paul (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Russige Zeiten (TV seriál)
Wie Pech und Schwefel (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1991 Im Schatten der Gipfel (TV seriál)
1989 Josef Filser (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Der Schwammerlkönig (TV seriál)
Wilder Westen inclusive (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Hans im Glück (TV seriál)
1984 Franz Xaver Brunnmayr (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

2012 Der Komödienstadel - Hummel im Himmel (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Kölner Sommer Treff (TV pořad)
2016 Ringlstetter (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
2009 Stars im Interview (TV pořad)
2007 Nachtlinie (TV pořad)
2001 Blond am Freitag (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky