foto

Hee-jung So

  • nar. 28.5.1973 (47 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 #Žiju
Chimibja
2019 Geolkapse
Peopekteu maen
Saengil
2018 Goldeun seulleombeo
Neoeui kyeolhoonsik
2017 Deoking
2016 Jukyeojaneun yeoja
Nareul itji malayo
2015 Dorihwaga
Seumool
2014 Deo seuton
Tajja : shinui son
2013 Gamgi
Jeonguk norae jarang
Mina moonbanggoo
Peulraenmaen
2011 Sunny
Zbavení důstojnosti

TV seriály

2020 Eoneoeui Ondo: Urieui Yeolahob (TV seriál)
2019 Akmaga neoui ireumeul bureul ddae (TV seriál)
Euisayohan (TV seriál)
Nově psané dějiny (TV seriál)
Welkeom 2 raipeu (TV seriál)
2018 Saja (TV seriál)
2017 Abeojiga isanghae (TV seriál)
Boksuja sosyeolkeulleob (TV seriál)
Pasukkun (TV seriál)
Yeokryu (TV seriál)
2016 Gahwamansaseong (TV seriál)
Haengbokeul jooneun salam (TV seriál)
Miseuteori sinibsaeng (TV seriál)
Sollomoneui wijeung (TV seriál)
2015 Aenggeurimam (TV seriál)
Butakhaeyo eomma (TV seriál)
Cheoeumiraseo (TV seriál)
Cheoyong 2 (TV seriál)
Gwisineun mwohana (TV seriál)
Insaengchujeokja Leejaegoo (TV seriál)
Naege geonbae (TV seriál)
Raideosei: naileul jabara (TV seriál)
Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2014 Aieonmaen (TV seriál)
Dalkomhan bimil (TV seriál)
Dalrae dwaen, jangkook : 12nyeonmanui jaehwe (TV seriál)
Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
Modoo da kimchi (TV seriál)
Punchi (TV seriál)
2013 Bimil (TV seriál)
Geunyeodeului wanbyukhan haroo (TV seriál)
Jikjangui shin (TV seriál)
Madi (TV seriál)
Motnani joouibo (TV seriál)
Sangeo (TV seriál)
Teugsusageonjeondamban TEN 2 (TV seriál)
Toowikseu (TV seriál)
2012 Jesambyeongwon (TV seriál)
Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
Neoraseo joha (TV seriál)
Sesang eodiedo eobneun chakhan namja (TV seriál)
2011 Ojakgyo hyungjedeul (TV seriál)
Teugsusageonjeondamban TEN (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky