foto

Pablo Larraín

  • nar. 19.8.1976 (42 let)
    Santiago, Chile

Biografie

Pablo Larrain se narodil roku 1976, tedy tři roky po Pinochetově převratu, v Santiagu de Chile. Vystudoval zde obor audiovizuální komunikace na UNIACC University. Spoluzakládal produkční společnost Fabula. V roce 2005 režíroval svůj první dlouhometrážní film Fuga. O dva roky později natočil svůj druhý film Tony Manero, který měl světovou premiéru v Cannes. Na scénáři tehdy stejně jako na svém třetím filmu spolupracoval s Mateem Iribarrenem a také s Alfredem Castrem, představitelem Mária v Post Mortem.

Zdroj: Artcam

Režijní filmografie

Filmy

2019 Ema
2016 Jackie
Neruda
2015 Klub
2012 No
2010 Post Mortem
2008 Tony Manero
2006 Fuga

TV seriály

2011 Uprchlíci (TV seriál)

Dokumentární

2013 Venice 70: Future Reloaded

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Klub
2010 Post Mortem
2008 Tony Manero
2006 Fuga

Host

TV pořady

2004 At the Movies (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace