foto

Kelly Berry

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Hele Muppete, kdo tady vraždí? - set dekoratér
2017 First They Killed My Father - set dekoratér
The Wall - set dekoratér
2015 Labyrint: Zkoušky ohněm - set dekoratér
Špión - set dekoratér
2014 Expendables: Postradatelní 3 - set dekoratér
2013 Pět příběhů šílenství (TV film) - set dekoratér
2011 Paranormal Activity 3 - set dekoratér
2010 Mery v očekávání - set dekoratér
2008 Days of Wrath - set dekoratér
2007 Box, The
2006 10 položek a méně - set dekoratér
2005 Tvoje, moje a naše - set dekoratér
2000 Řezník, kněz a prostitutka - set dekoratér

TV seriály

2020 Love, Victor (TV seriál) - set dekoratér
Mythic Quest: Raven's Banquet (TV seriál) - set dekoratér
Krvavý oceán (E09) - set dekoratér
Brendan (E08) - set dekoratér
Nehratelná postava (E06) - set dekoratér
další epizody (8)
2019 The Unicorn (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
2018 American Woman (TV seriál) - set dekoratér
Obstacles and Assets (E10) - set dekoratér
Liberation (E01) - set dekoratér
Jak přežít rozvod (TV seriál) - scénografie, set dekoratér
Rule #303: Burn That Sh*t to the Ground (S05E05) - set dekoratér
Rule #63: It's a Marathon, Not a Sprint (S05E04) - set dekoratér
Rule #97: It Takes Two to Stab Yourself in the Butt (S05E03) - set dekoratér
další epizody (5)
2017 The Arrangement (TV seriál) - set dekoratér
The New Narrative (S01E10) - set dekoratér
Sins (S01E09) - set dekoratér
The Betrayal (S01E08) - set dekoratér
další epizody (5)
2015 Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (TV seriál) - set dekoratér
2013 Tři kluci a nemluvně (TV seriál) - set dekoratér
Surprise! (S02E15) - set dekoratér
The Playdate's the Thing/The Emma Dilemma (S02E14) - set dekoratér
All Riled Up (S02E13) - set dekoratér
další epizody (12)

TV pořady

2008 Královny vřískotu (TV pořad) - set dekoratér
2001 The Andy Dick Show (TV pořad) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky