foto

Gary Galone

  • nar. 25.6.1964 (56 let)
    Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Si
2019 Holiday for Heroes (TV film)
2018 Holly Star
2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
2016 Krev šampiona
2015 Black Mass: Špinavá hra
Spotlight
2013 Změna k lepšímu (TV film)
2010 Manažeři
Město
Prokletý ostrov
2009 Empire State (TV film)
2001 Seaside Seduction
1996 The Mouse

TV seriály

2014 Takoví normální Američané (TV seriál)
The Walk-In (S02E03)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Mluvící hlavy (S01E04)
2006 Bratrství (TV seriál)
Matthew 5:6 (S01E04)
Genesis 27:29 (S01E02)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chameleon (S04E01)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Jed (S01E07)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Panic (S10E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky