foto

Gary Galone

  • nar. 25.6.1964 (53 let)
    Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Krev šampiona
2015 Black Mass: Špinavá hra
Spotlight
2013 Změna k lepšímu (TV film)
2010 Manažeři
Město
Prokletý ostrov
2009 Empire State (TV film)
2001 Seaside Seduction
1996 Mouse, The

TV seriály

2014 Takoví normální Američané (TV seriál)
The Walk-In (S02E03)
2006 Bratrství (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Jed (S01E07)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace