foto

Gary Moreno

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1999 Avalon: Za propastí (TV film) - set dekoratér
1995 Baywatch: Forbidden Paradise - set dekoratér
1993 Zoufalá (TV film) - set dekoratér
1992 Zachraň mě - set dekoratér
1991 Nemilosrdná spravedlnost - set dekoratér
1990 Daughter of the Streets (TV film) - set dekoratér
1987 Šest z Alcatrazu (TV film) - set dekoratér
1986 Return to Mayberry (TV film) - set dekoratér
Ztřeštěné léto - set dekoratér
1985 Radši umřít - set dekoratér
Vydařená dovolená - set dekoratér
1984 Boj na řece - set dekoratér
Bože, ty jsi Ďábel - set dekoratér
1982 Honkytonk Man - set dekoratér
Nikdo to nemá lehké - set dekoratér
1981 Born to Be Sold (TV film) - set dekoratér
1980 City in Fear (TV film) - set dekoratér
White Mama (TV film) - set dekoratér
1979 Hanging by a Thread (TV film) - set dekoratér
Survival of Dana (TV film) - set dekoratér
The Last Ride of the Dalton Gang (TV film) - set dekoratér
1975 UFO Incident, The (TV film) - set dekoratér
1973 Spáč - set dekoratér
1970 Miluji svojí ženu - set dekoratér

TV seriály

2001 Star Trek: Voyager (TV seriál) - set dekoratér
Dohra (S07E24) - set dekoratér
Renesanční člověk (S07E23) - set dekoratér
Nový domov (S07E22) - set dekoratér
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál) - set dekoratér
Vlastní krev (S07E09) - set dekoratér
Nightingale (S07E08) - set dekoratér
Tělo a duše (S07E07) - set dekoratér
další epizody (6)
1999 Pobřežní hlídka (TV seriál) - set dekoratér
Hrady z písku (S09E22) - set dekoratér
Miss Galaxie (S09E21) - set dekoratér
V návalu hněvu (S09E20) - set dekoratér
další epizody (9)
1998 Pobřežní hlídka (TV seriál) - set dekoratér
Vrchol (S09E11) - set dekoratér
Přátelé navěky (S09E10) - set dekoratér
The Swimmer (S09E09) - set dekoratér
další epizody (22)
1997 Pobřežní hlídka (TV seriál) - set dekoratér
Únos (S08E11) - set dekoratér
Pohřešovaná (S08E10) - set dekoratér
Návrat domů (S08E09) - set dekoratér
další epizody (20)
1996 Pobřežní hlídka (TV seriál) - set dekoratér
Pohřbeni (S07E09) - set dekoratér
Zahajme hry (S07E08) - set dekoratér
Hádej, kdo přijde na večeři (S07E07) - set dekoratér
další epizody (20)
1995 Baywatch Nights (TV seriál) - set dekoratér
Pobřežní hlídka (TV seriál) - set dekoratér
Sweet Dreams (S06E10) - set dekoratér
Home Is Where the Heat Is (S06E09) - set dekoratér
Útěk z místa nehody (S06E08) - set dekoratér
další epizody (17)
1994 Pobřežní hlídka (TV seriál) - set dekoratér
Horký vítr (S05E09) - set dekoratér
Poklad kapitána Flynna (S05E08) - set dekoratér
Ten, kdo mě hlídá na pláži (S05E07) - set dekoratér
další epizody (13)
1993 Pobřežní hlídka (TV seriál) - set dekoratér
The Child Inside (S04E11) - set dekoratér
Tower of Power (S04E10) - set dekoratér
Ironman Buchannon (S04E09) - set dekoratér
další epizody (11)
1992 Pobřežní hlídka (TV seriál) - set dekoratér
Otázka života a smrti (S03E11) - set dekoratér
Atentát (S03E10) - set dekoratér
Plavčíci neumějí skákat (S03E09) - set dekoratér
další epizody (17)
1991 Pobřežní hlídka (TV seriál) - set dekoratér
Nebezpečně krásná (S02E11) - set dekoratér
Trofej 2/2 (S02E10) - set dekoratér
Trofej 1/2 (S02E09) - set dekoratér
další epizody (11)
1987 A Year in the Life (TV seriál) - set dekoratér
Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál) - set dekoratér
Hooperman (TV seriál) - set dekoratér
1986 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál) - set dekoratér
One Bear Dances, One Bear Doesn't (S03E13) - set dekoratér
1977 The Incredible Hulk (TV seriál) - set dekoratér
1976 The Bionic Woman (TV seriál) - set dekoratér
Road to Nashville (S02E04) - set dekoratér
Assault on the Princess (S02E03) - set dekoratér
In This Corner, Jaime Sommers (S02E02) - set dekoratér
další epizody (18)
1975 The Invisible Man (TV seriál) - set dekoratér
1974 The Rockford Files (TV seriál) - set dekoratér
1968 Adam-12 (TV seriál) - set dekoratér
1954 Disneyland (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky